Disclaimer TSS Group B.V


TSS Group B.V. (Kamer van Koophandel: 66563623), hierna te noemen TSS Group, verleent u hierbij toegang tot www.technicalservice.nl en publiceert hier ter informatie teksten en afbeeldingen.

TSS Group behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op www.technicalservice.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van TSS Group B.V..

TSS Group spant zich in om de inhoud van www.technicalservice.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.technicalservice.nl aangeboden vacatures worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze vacatures kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TSS Group.

Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.technicalservice.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TSS Group nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en afbeeldingen liggen bij TSS Group.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en afbeeldingen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van TSS Group, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke teksten en afbeeldingen anders aangegeven is.

Waarom kies je voor Technical Support & Service?


Gekwalificeerd personeel

Wij werken met eigen medewerkers, waardoor we op flexibele basis gekwalificeerd personeel in kunnen zetten en zodoende kwaliteit, service en kennis borgen.

Uitdagende vacatures

Uiteenlopende uitdagende vacatures in de techniek, waarin we samen het groeipad uitstippelen, op weg naar een mooie persoonlijke carriere of een vervolg geven aan je huidige carriere.

Langdurige relaties

Wij streven naar langdurige relaties met eigen mensen, opdrachtgevers en leveranciers. EĆ©nvoudige borging van kwaliteit is door te doen wat je zegt en zeggen wat je doet.