Over TSS Group


De TSS Group is gespecialiseerd in technische capaciteitsondersteuning in de vorm van detachering, projectuitbesteding en werving & selectie. De onderliggende gebieden/disciplines in de industrie waarin wij werken zijn: machinebouw, mechatronica, apparatenbouw, automotive, productontwikkeling, maritiem, food, bakkerijen, olie en gas, industriƫle automatisering, energietechniek en procestechniek.

TSS Group verbindt vakvolwassen techneuten met bedrijven. De inzet is flexibel, dus bespreken we samen de optimale samenwerking, want het moet passen. Op project- of detacheringbasis of een werving & selectie.

Wij streven naar langdurige relaties met eigen mensen, opdrachtgevers en leveranciers. Eenvoudige borging van kwaliteit wordt gerealiseerd door te doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Verder werken we met de nodige procedures op het gebied van kwaliteit binnen onze organisatie en zoeken we met name het persoonlijke contact op om zo onze dienstverlening te optimaliseren.

Inzet van technisch personeel zoals: software-, hardware- en service-engineers, elektromonteurs, werkvoorbereiders en projectleiders.

Waarom kies je voor Technical Support & Service?


Gekwalificeerd personeel

Wij werken met eigen medewerkers, waardoor we op flexibele basis gekwalificeerd personeel in kunnen zetten en zodoende kwaliteit, service en kennis borgen.

Uitdagende vacatures

Uiteenlopende uitdagende vacatures in de techniek, waarin we samen het groeipad uitstippelen, op weg naar een mooie persoonlijke carriere of een vervolg geven aan je huidige carriere.

Langdurige relaties

Wij streven naar langdurige relaties met eigen mensen, opdrachtgevers en leveranciers. EĆ©nvoudige borging van kwaliteit is door te doen wat je zegt en zeggen wat je doet.